Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Επισκευή Ελαστικών

 

 

Αν και τα καινούρια ελαστικά αντέχουν πολλές αντιξοότητες και χτυπήματα χάρη στη νέα τεχνολογία με την οποία κατασκευάζονται, δεν είναι σπάνιο να παρατηρηθεί το φαινόμενο της διάτρησης.  Έτσι, πολλές φορές, από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, ή εξαιτίας ενός χτυπήματος του τροχού, μπορεί να γίνει ζημιά σε ένα ή περισσότερα από τα ελαστικά μας.
 
Σε κάθε περίπτωση, εμείς προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε το ελαστικό σας και, επιπλέον, διενεργούμε κάθε απαραίτητο έλεγχο ώστε να διασφαλίσουμε ότι το ελαστικό θα συνεχίσει και μετά την επιδιόρθωση να είναι λειτουργικό και ασφαλές. Σε περίπτωση που δεν επιδιορθώνεται, σας προτείνουμε πάντοτε την καλύτερη και φθηνότερη λύση.
 
Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό μας, με την αλλαγή των ελαστικών σας, αναλαμβάνει τη ζυγοστάθμιση των τροχών των ιδιωτικών και επαγγελματικών σας οχημάτων, με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων μηχανημάτων της αγοράς, για όλους τους τύπους οχημάτων. Σας παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα ευθυγράμμισης του Ι.Χ. ή του φορτηγού σας για απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο.